تبلیغات
دنیای ماهیها - تهیه ی غذا از دل گاو

تهیه ی غذا از دل گاو

سه شنبه 31 شهریور 1388 09:51 ب.ظ

نویسنده : امیر عماد رستنده
ارسال شده در: بهداشت و درمان ماهیان ،

مواد لازم برای تهیه ی غذا از یک دل گاو:

دل گاو 1 عدد

250 گرم اسفناج آب پز

250 گرم میگو

سبوس گندم

ژلاتین

پودر سیر(اختیاری)

برای مشاهده کامل مطلب روی ادامه مطلب کلیک کنید ..

مواد لازم برای تهیه ی غذا از یک دل گاو:

دل گاو 1 عدد

250 گرم اسفناج آب پز

250 گرم میگو

سبوس گندم

ژلاتین

پودر سیر(اختیاری)

چربی های دل را بخوبی تمیز کنید و سیاهرگ های آن را جدا کنید.این کار در صورتی که دل کمی یخ زده باشد راحت تر خواهد بود.دل را تکه تکه کنید و بصورت مکعب های 2 سانتیمتری تقسیم کنیدتا کار غذا ساز شما را راحت کند.تکه های دل را داخل مخلوط کن یا غذا ساز بریزید.دل را تا زمانی که تکه ی بزرگی دیده نشود خرد کنید.ولی هرگز آن ها را بصورت مایع و یا خمیری شکل در نیاورید.زیرا ماهی ها به ساختار فیبری گوشت نیاز دارند.حال گوشت ها را در ظرف جداگانه ای بریزید. <!--[if !vml]--><!--[endif]-->

کمی میگو رابپزید(خیلی کم) و سپس داخل غذا ساز بریزیدو خرد کنید. اسفناج ( آب پز ) را آب کشی کنید و به میگوی ریز ریز شده اضافه کنید.یک فنجان از سبوس گندم به مخلوط میگو و اسفناج اظافه کنید و هم بزنید.بعد از اینکه خوب مخلوط کردید این مخلوط را کنار بگذارید. 15 گرم ژلاتین را به آب داغ اضافه کنید تا ژلاتین ور بیاید.

ژلاتین،مخلوط میگو و دل را مخلوط کنید و برای 5 دقیقه به حال خود بگذارید. با یک قاشق بزرگ مواد حاصل را در پاکت فریزر بریزید ولی خیلی پر نکنید.بسته ها را در فریزر قرار دهید.

برای استفاده بسته را از فرازر بیرون بیاورید و به تکه های مناسب تقسیم کنید و داخل آکواریوم بیندازید.




دیدگاه ها : نظرات
آخرین ویرایش: سه شنبه 31 شهریور 1388 10:00 ب.ظ